Het Maatwerkbudget

De laatste stap naar een baan

Yes, een match tussen werkzoekende en werkgever! 🤝

Beiden zijn enthousiast en klaar om met elkaar in zee te gaan. Maar er ontbreekt nog iets waardoor het contract tóch niet kan worden getekend. Een fiets om mee naar kantoor te reizen, een laptop of een bepaald certificaat.

Dan komt Everyday Heroes om de hoek kijken. Gedaankrijgers kunnen hier terecht voor een speciaal maatwerkbudget, waarmee jouw kandidaat de laatste stap naar een baan kan zetten.

Hoe werkt het maatwerkbudget?

Om het budget toegekend te krijgen voor een nieuwe baan, moet je aantonen dat je kandidaat uitzicht heeft op werk. Het liefst in de vorm van een arbeidsovereenkomst voor minimaal 16 uur per week en minstens een half jaar. Maar ook een uitzendcontract, intentie-verklaring of baangarantie volstaan.

Ook voor zzp’ers is er van alles mogelijk, als ze ter onderbouwing een businessplan kunnen inleveren.

Er is ook budget voor bestaande banen. Heeft je kandidaat bijvoorbeeld iets nodig waarmee het huidige contract kan worden verlengd? Doe ook dan zeker een aanvraag! In overleg kunnen randvoorwaarden worden bepaald.

Voor wie is het maatwerkbudget?

Het budget is bedoeld voor de werkzoekende die niet over de financiële middelen beschikt om aan te schaffen wat nodig is om aan het werk te gaan. De aanvraag hiervoor wordt gedaan door de professional die de ex-gedetineerde begeleidt. Jij als Gedaankrijger weet het beste wat jouw kandidaat verder helpt!

Op het aanmeldformulier geef je informatie over jouw kandidaat, de potentiële baan en het struikelblok waar je budget voor aanvraagt. Binnen een week weet je of de aanvraag is goedgekeurd.

Veel is mogelijk! Everyday Heroes staat open voor ideeën die in de ruimste zin bijdragen aan het krijgen of behouden van een baan. Doe daarom snel je aanvraag👇

“De Gedaankrijger ziet wat nodig is, Everyday Heroes betaalt de oplossing, samen krijgen we ’t gedaan!”

Kijken wat Gedaankrijgers
voor jou kan doen?